Κοινοποίησε

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η ακαδημαϊκή εργασία είναι ένα εργαλείο εξάσκησης πάνω στην διδαχθείσα ύλη ενός συγκεκριμένου μαθήματος, που διδάσκει η σχολή, και παράλληλα αποτελεί τεκμήριο του τι κατανόησε ο σπουδαστής από το συγκεκριμένο μάθημα. Η πτυχιακή - διπλωματική εργασία (διπλωματική από εδώ και στο εξής) είναι η πρώτη οργανωμένη μελέτη που συντάσει ο σπουδαστής, λίγο πριν αποφοιτήσει από την σχολή του. Η διπλωματική εργασία είναι δυσκολότερη της ακαδημαϊκής, είναι πιο χρονοβόρος και ογκωδέστερη στην σύνταξή της. Οι γνώσεις που έχει αποκτήσει ο σπουδαστής από τα μαθήματα της σχολής, χρησιμοποιούνται για να αναπτύξει το θέμα ή να επιλύσει το πρόβλημα, το οποίο διάλεξε να διαπραγματευτεί στην διπλωματική του.

Πτυχιακές - Διπλωματικές - Ακαδημαϊκές εργασίες

Το κομμάτι που αφορά την σύνταξη της διπλωματικής εργασίας υπόκειται σε κανόνες. Κάθε σχολή έχει τον δικό της εγκεκριμένο κανονισμό σύνταξης διπλωματικών εργασιών. Συνήθως οι κανονισμοί αυτοί δεν διαφέρουν ουσιαστικά μεταξύ τους. Τυπικά στοιχεία του κανονισμού που αφορούν την σύνταξη της διπλωματικής εργασίας είναι:

  • το εξώφυλλο, με το λογότυπο της σχολής, τον τίτλο του θέματος, τα στοιχεία του συντάξαντα, του επιβλέποντα και της χρονικής περιόδου σύνταξης
  • η σελίδα αφιερώσεων
  • η σελίδα ευχαριστιών
  • η περίληψη στα ελληνικά - αγγλικά
  • ο πίνακας περιεχομένων, πινάκων και σχημάτων
  • η κεφαλαιοποίηση του περιεχομένου
  • τα συμπεράσματα, οι προτάσεις
  • το είδος - μέγεθος γραμματοσειράς και η στοίχιση των γραμμών του κειμένου

Λόγω της επαφής που κρατήσαμε τόσα χρόνια με τους βασικούς πυλώνες της επιστήμης, τα μαθηματικά, την φυσική και την χημεία, λόγω του πολυετούς μελετητικού αντικειμένου μας και ακόμη περισσότερο λόγω του νέου διπλώματος μηχανικού που επιδιώκουμε ήδη από το 2021 (έτος εισαγωγής) να λάβουμε μέσα από τις σπουδές μας στην σχολή των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ, μπορούμε άνετα να υποστηρίξουμε όλη την διαδικασία σύνταξης μιας διπλωματικής ή πτυχιακής εργασίας.

Επιπλέον, για τους ίδιους παραπάνω λόγους, μπορούμε να υποστηρίξουμε την σύνταξη μιας ακαδημαϊκής εργασίας. Επίσης, δεν μπορούν να εκλείψουν από το μενού των υπηρεσιών μας και τα φροντιστηριακά μαθήματα για σπουδαστές που έχουν κενά και επιθυμούν να τα καλύψουν.

Στο μυαλό μας έχουμε πάντα ότι ξεκινάμε από τα μαθηματικά, τα οποία στηρίζουν όλους τους υπόλοιπους κλάδους της επιστήμης. Δεν μειώνεται όμως έτσι η αξία των άλλων κλάδων, διότι αυτοί οι κλάδοι είναι που δίνουν πνοή και νόημα στα μαθηματικά, αυτοί οι κλάδοι είναι που βρίσκουν εφαρμογή στην εξυπηρέτηση των αναγκών του ανθρώπου.

Συνεπώς, είτε είσαι νέα/νέος με απορίες ή παλιά/παλιός σπουδάστρια/σπουδαστής που δεν έχει το ελεύθερο του χρόνου να ασχοληθεί μπορείς να ζητήσεις την υποστήριξή μας και να την λάβεις αφού έχουμε συμφωνήσει στο ανάλογο αντίτιμο. Χρησιμοποίησε την διεύθυνσή μας , παρουσίασε τον εαυτό σου και αναλυτικά το πρόβλημά σου κι εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα.

.

Διάβασε επίσης:

 

Η Kemioteko Engineering δημιουργήθηκε ως απόσταγμα εμπειριών 14 ετών στην αδειοδότηση, κατασκευή και λειτουργία δημόσιων τεχνικών έργων και 8 ετών στο ελεύθερο επάγγελμα του μελετητή μηχανικού με εξειδίκευση στην αδειοδότηση και λειτουργία επιχειρήσεων. Αποστολή της Kemioteko Engineering - Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος είναι η δημιουργία πελατών, οπαδών της, βαθειά ικανοποιημένων, που θέλουν να κάνουν διαχρονικά τα σωστά πράγματα με τους κατάλληλους συνεργάτες.

 

Διπλ. Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ - Msc Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού
Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός ΑΠΘ - 5ο Εξάμηνο
Επιθεωρητής Ξενοδοχείων - ΕΕΔΔ - TUV Austria RCN 6035/2016
Επιθεωρητής ISO 9001 - TUV Austria RCN 6065/2016
Επιθεωρητής ISO 45001 - Alison 1412-13849119
Επιθεωρητής GDPR - Alison 1401-13849119
Ενεργειακός Επιθεωρητής - No 16109 | No 553
Μελετητής ΥΠΕΧΩΔΕ - No 26837 - 18-A & 27-A
ΑΜ ΤΕΕ - No 83488 | ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. 330512/2017
Μητρώο Αξιολογητών ΓΓΕΤ- No 14856/95711/08-06-17
Ελεγκτής Δόμησης - No 4517
τηλ +302399-022359
Βασ Πιτσούλη 1, TK 63080, Νέα Καλλικράτεια
Χαλκιδική, Ελλάδα | http://kemioteko.gr
Μελετητικές Υπηρεσίες Βιομηχανικών & Περιβαλλοντικών Εγκαταστάσεων:
Σχεδιασμός, Αδειοδότηση, Διαχείριση Ποιοτικού Ελέγχου & Κατασκευών,
Οργανολογία & Ρύθμιση, Λειτουργία & Συντήρηση
Follow us 
 facebook  twitter  linkedin  googleplus  pinterest  youtube  twitter