Κοινοποίησε

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Κώδικας επικοινωνίας ενδιαφερομένων με την επιχείρηση.

Η επιχείρησή μας διατηρεί ανοιχτά τα ακόλουθα κανάλια επικοινωνίας:

  • το σταθερό τηλέφωνο με αριθμό κλήσης +30-23990-22359
  • το φαξ με αριθμό κλήσης +30-2371-200937 (πρόκειται για νέας γενιάς φαξ που αποστέλλει τις σελίδες στο email μας)
  • το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) με διεύθυνση hatziliontos @ hotmail . com
  • την ηλεκτρονική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης @HristodoulosHatziliontos
  • την ηλεκτρονική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης @kemioteko
  • την ηλεκτρονική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης @Epitheorisi.Aksiologisi.Ksenodoxeia.Enoikiazomena
  • την ηλεκτρονική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης @ISO9001.14001.22000.22716.OHSAS18001.HACCP
  • την ηλεκτρονική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης @Pistopoiitiko.Energeiakis.Apodosis.Chalkidiki
  • την ηλεκτρονική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης @Istoselides.Ksenodoxeia.Enoikiazomena
  • την ηλεκτρονική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης @Adeies.Leitourgias.Epixeiriseon.Katastimaton
  • την ηλεκτρονική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης @Technikos.Asfaleias.Pyrasfaleia.Pyroprostasia
  • το ηλεκτρονικό κανάλι επικοινωνίας tawk.to που συνδέεται με το email της επιχείρησης
  • τα γραφεία μας στην διεύθυνση: Βασ. Πιτσούλη 1, ΤΚ 63080, Νέα Καλλικράτεια, Χαλκιδική
  • η μετάβαση στον χώρο του πελάτη κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης
  • η ταχυδρομική αλληλογραφία 

Τα κανάλια επικοινωνίας χρησιμοποιούνται για την ανταλλαγή και επεξεργασία πληροφοριών και ως τέτοια απαιτούν δαπάνη χρόνου και πολλές φορές παροχή υπηρεσίας εξειδικευμένης γνώσης. Ιδιαιτέρως δε, οι τηλεφωνικοί αριθμοί που χρησιμοποιούνται ως το πιο άμεσο και γρήγορο μέσον επικοινωνίας. Ειδικά για τους τηλεφωνικούς αριθμούς, πέραν των προαναφερόμενων πλεονεκτημάτων, έχουν και ένα σημαντικό μειονέκτημα: κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας το κανάλι είναι κλειστό για όλους τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους που τυχόν καλέσουν τον αριθμό μέσα σε εκείνο το χρονικό διάστημα.

Κατόπιν τούτου, και λαμβάνοντας υπόψη τον πολύτιμο χρόνο της, η επιχείρησή μας καθορίζει ότι οι τηλεφωνικοί της αριθμοί θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την επικοινωνία της με τους πελάτες της και τους συνεργάτες τους καθώς επίσης και με κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο μελλοντικό πελάτη της, που προβληματίζεται σοβαρά και θέλει να διαπιστώσει εάν επαρκεί μία νόμιμη συνεργασία του με την επιχείρηση για να του λύσει το πρόβλημα. Ως πελάτης ορίζεται κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που συνεργάστηκε νομίμως τουλάχιστον μία φορά με την επιχείρηση με εξοφλημένο το οικονομικό αντάλλαγμα. Για τις λοιπές περιπτώσεις ενδιαφερομένων, όπως ενδεικτικά αναφέρονται τα διαφημιστικά μηνύματα, οι τηλεπωλήσεις και παντός είδους ερωτήσεις, η επιχείρηση επιτρέπει την αποστολή τους σε αυτήν μέσω των προαναφερόμενων email ή φαξ ή ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Βεβαίως, κάθε σοβαρά ενδιαφερόμενος, που θέλει να μάθει κάτι μπορεί να μεταβεί στα γραφεία της επιχείρησης ή να ζητήσει μετάβαση στον χώρο του. Ειδικά για τις ερωτήσεις σοβαρά ενδιαφερομένων, που χρήζουν απαντήσεις μέσα από το πλαίσιο εργασιών της επιχείρησης, εφόσον η επιχείρηση κρίνει ότι πρέπει να αμειφθεί για τον χρόνο της θα ορίσει πρωτίστως την αμοιβή της και η υπηρεσία θα παρασχεθεί αφού γίνει ανάθεση στην επιχείρηση. Ως ανάθεση νοείται η πιστοποίηση της προκαθορισμένης προκαταβολής ανά περίπτωση. Συνεπώς, αν δεν έχει γίνει ανάθεση προηγουμένως, δεν είναι μέσα στην πολιτική της επιχείρησης να παρέχει τηλεφωνικές ή με άλλο τρόπο ζητούμενες απαντήσεις, που επιλύουν μερικώς ή συνολικά το πρόβλημα του ενδιαφερόμενου.

Προκειμένου η επιχείρησή μας να ενημερώσει τον ενδιαφερόμενο για το κόστος των υπηρεσιών της θα πρέπει πρώτα να γνωρίζει ποιός είναι ο ενδιαφερόμενος και να έχει κατανοήσει σε βάθος και πλήρως το πρόβλημα του ενδιαφερόμενου. Αυτό σημαίνει ότι ο ενδιαφερόμενος θα έχει γνωστοποιήσει πλήρως τα στοιχεία του (φυσικό πρόσωπο ή ατομική επιχείρηση ή νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας, δηλαδή Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, email, ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επωνυμία επιχείρησης ή εταιρείας) στην επιχείρηση και θα έχει περιγράψει με πληρότητα σε email το θέμα του. Συνεπώς, δεν είναι στην πολιτική της επιχείρησης να δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις για κόστος υπηρεσιών χωρίς τους προαναφερόμενους προσδιορισμούς. Όταν η επιχείρηση αποφασίσει να δώσει τιμή αμοιβόμενων υπηρεσιών θα το κάνει αποστέλλοντας οικονομική προσφορά σε ηλεκτρονική μορφή. Οι τιμές νοούνται χωρίς ΦΠΑ αν δεν διευκρινίζεται διαφορετικά μέσα στην προσφορά.

Επίσης, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία ο εκάστοτε ιδιοκτήτης κινητών ή ακινήτων πραγμάτων είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την νομιμότητα των περιουσιακών του στοιχείων. Ομοίως, ο εκάστοτε εκπρόσωπος κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την νόμιμη άσκηση της δραστηριότητας. Αυτό σημαίνει ότι βαρύνεται με όλα τα έξοδα και ενέργειες τήρησης της νομιμότητας, κοστολόγια που δεν χρηματοδοτούνται ούτε από την δική μας αμοιβή ούτε και από τα κατά καιρούς προγράμματα χρηματοδότησης. Με βάση τα παραπάνω και προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε κίνδυνος μη πληρωμής των δεδουλευμένων της, δεν είναι εντός της πολιτικής της επιχείρησής μας η συνεργασία με ενδιαφερόμενους αποκλειστικά να βρουν πηγές χρηματοδότησης, που θα καλύπτουν με τον οποιοδήποτε τρόπο και τα δικά τους οικονομικά βάρη, που προηγούνται της χρηματοδότησης ή προβλέπονται ρητά ως μη επιλέξιμες δαπάνες.

Διάβασε επίσης:

 

Η Kemioteko Engineering δημιουργήθηκε ως απόσταγμα εμπειριών 14 ετών στην αδειοδότηση, κατασκευή και λειτουργία δημόσιων τεχνικών έργων και 8 ετών στο ελεύθερο επάγγελμα του μελετητή μηχανικού με εξειδίκευση στην αδειοδότηση και λειτουργία επιχειρήσεων. Αποστολή της Kemioteko Engineering - Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος είναι η δημιουργία πελατών, οπαδών της, βαθειά ικανοποιημένων, που θέλουν να κάνουν διαχρονικά τα σωστά πράγματα με τους κατάλληλους συνεργάτες.

 

Διπλ. Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ - Msc Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού
Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός ΑΠΘ - 5ο Εξάμηνο
Επιθεωρητής Ξενοδοχείων - ΕΕΔΔ - TUV Austria RCN 6035/2016
Επιθεωρητής ISO 9001 - TUV Austria RCN 6065/2016
Επιθεωρητής ISO 45001 - Alison 1412-13849119
Επιθεωρητής GDPR - Alison 1401-13849119
Ενεργειακός Επιθεωρητής - No 16109 | No 553
Μελετητής ΥΠΕΧΩΔΕ - No 26837 - 18-A & 27-A
ΑΜ ΤΕΕ - No 83488 | ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. 330512/2017
Μητρώο Αξιολογητών ΓΓΕΤ- No 14856/95711/08-06-17
Ελεγκτής Δόμησης - No 4517
τηλ +302399-022359
Βασ Πιτσούλη 1, TK 63080, Νέα Καλλικράτεια
Χαλκιδική, Ελλάδα | http://kemioteko.gr
Μελετητικές Υπηρεσίες Βιομηχανικών & Περιβαλλοντικών Εγκαταστάσεων:
Σχεδιασμός, Αδειοδότηση, Διαχείριση Ποιοτικού Ελέγχου & Κατασκευών,
Οργανολογία & Ρύθμιση, Λειτουργία & Συντήρηση
Follow us 
 facebook  twitter  linkedin  googleplus  pinterest  youtube  twitter