Κοινοποίησε

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Επεξεργασία νερού στο σπίτι

Οι μέθοδοι επεξεργασίας που εφαρμόζουμε περιλαμβάνουν συστήματα τοπικής εφαρμογής, τα οποία βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού σας από τη βρύση της κουζίνας (κάτω από τον πάγκο ή πάνω σε αυτόν) καθώς και συστήματα κεντρικής παροχής, τα οποία, όταν τοποθετούνται στο σημείο εισόδου της παροχής νερού του σπιτιού, βοηθούν να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα νερού για όλες τις χρήσεις στο σπίτι. Ειδικά για τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων και τους λέβητες που βουλώνουν από τα άλατα του νερού διαθέτουμε ειδικά συστήματα που προστατεύουν τις συσκευές σας και αυξάνουν τον χρόνο ζωής τους.

Τα νερά δεν είναι όλα τα ίδια, διαφέρουν από οικισμό σε οικισμό, δίκτυο σε δίκτυο, και είναι πιθανόν για ορισμένες ημέρες και υπό κάποιες συνθήκες να μολύνονται από κάποιες ουσίες χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς. Γιατί να επιτρέπουμε στο νερό που πίνουμε να περιέχει τέτοιες ουσίες την στιγμή που ο νομοθέτης θέσπισε ανώτατα όρια σε αυτές? Βασιζόμενοι λοιπόν στις γνώσεις μας για τον διαφορετικό υδροχημισμό της κάθε περιοχής και στις δυνατότητές μας να διεξάγουμε αναλύσεις, μπορούμε να επιλέξουμε τον κατάλληλο συνδυασμό συστημάτων επεξεργασίας που να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά οσμές, δυσάρεστη γεύση, χλώριο, άλατα, βόριο, μαγγάνιο, θολότητα, σκουριές, αρσενικό, μικροσωματίδια, νιτρικά, αλμυρότητα, σίδηρο κλπ. Επιπλέον, σε ορισμένα συστήματα παρέχουμε την δυνατότητα της τμηματικής αντικατάστασης χωρίς να είναι αναγκαίο ο πελάτης να αγοράσει το σύστημα ξανά από την αρχή. Επαγγελματική επεξεργασία νερού

Τα επαγγελματικά συστήματα επεξεργασίας νερού είναι επένδυση. Σε εστιατόρια, καφέ, ζαχαροπλαστεία κλπ. οι μηχανές καφέ, παγομηχανές, ψύκτες νερού, πλυντήρια κλπ χρειάζονται νερό. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν νερό για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν στον κόσμο, δεν είναι δυνατόν να τον υποχρεώνουν να αγοράζει εμφιαλωμένο νερό, διότι το νερό της βρύσης (και τα παγάκια) πολλές φορές έχουν οσμή και γεύση χλωρίου ή απορρόφησαν άλλες δυσάρεστες οσμές όπως αυτή του ψαριού! Επενδύστε σ' ένα καλό σύστημα επαγγελματικής επεξεργασίας νερού και όχι μόνο το νερό που προσφέρετε θα είναι άριστο, αλλά ακόμη τα ροφήματα και τα φαγητά θα έχουν καλύτερη γεύση. Αυξάνει την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, δείχνει σεβασμό στον πελάτη και αυτό εκτιμάται.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο 6983-759514 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για ενημέρωση. Η επιχείρησή μας Kemioteko Engineering - Χριστόδουλος Χατζηλιόντος μελετά την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνει πάντα ό,τι είναι καλύτερο για τον οργανισμό ή τον ιδιώτη.

 

Διάβασε επίσης: