EPANET-Ανάλυση λειτουργικής αστοχίας αντλιοστασίου λυμάτων-Μέρος 2-Επτά σενάρια λειτουργίας με μία αντλία
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Γράφτηκε από τον/την www.kemioteko.gr
- Γονική Κατηγορία: Υπηρεσίες
- Κατηγορία: Επεξεργασία λυμάτων
- Εμφανίσεις: 5763
Μελέτες τοπογραφικές, Μελέτες οικοδομικής άδειας, Μελέτες βιομηχανικών, υγειονομικών, περιβαλλοντικών εγκαταστάσεων, τηλ +302399-022359, (πολιτική δεδομένων, επικοινωνίας)
Σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO - Πολλές επιχειρήσεις προκειμένου να είναι ελκυστικές στο πελατειακό κοινό χρειάζεται να πιστοποιηθούν κατά ISO. Αυτό είτε απαιτείται για δουλειές με το δημόσιο (δημοπρασίες) ή από τη νομοθεσία (τρόφιμα-ποτά) ή αποτελεί κανόνα της αγοράς (εξαγωγές). Κλειδί στην διαδικασία είναι η μελέτη διαχείρισης ποιότητας.
Μελέτη HACCP υγειονομικού ενδιαφέροντος - Όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, βρεφονηπιακοί, μονάδες φροντίδας, παλιά & νέα, υποχρεούνται να διαθέτουν μελέτη διεργασιών HACCP από επαγγελματία υγειονολόγο (απόφαση Υ1γ/ΓΠ/οικ.47829/17).
Μελέτη επικινδυνότητας λεγιονέλλα - .Η υγειονομική αναγνώριση και μελέτη εκτίμησης του κινδύνου από την λεγιονέλλα στις υδρεύσεις ξενοδοχειακών κτιρίων επιβάλλεται από τις νέες υγειονομικές διατάξεις του Υπουργείου Υγείας.
Τεχνικός ασφαλείας στην εργασία - Όλες οι επιχειρήσεις έχουν την υποχρέωση να διαθέτουν μελέτη επικινδυνότητας από επαγγελματία τεχνικό ασφαλείας εγγεγραμμένο στο μητρώο της επιθεώρησης εργασίας (Ν. 3850/10, άρθρα 12, 42, 43)
Πυρασφάλεια - Πυροπροστασία - Υφιστάμενες επιχειρήσεις εκπαιδευτήριων, χώρων συνάθροισης κοινού, γραφείων και εμπορικών καταστημάτων οφείλουν να επανακαθορίσουν μέτρα και μέσα πυροπροστασίας σύμφωνα με τις νέες διατάξεις (ΠΥΔ 16/15, 3/15, 17/16 & /17).
Συλλογή - μεταφορά και επεξεργασία ζωικών υποπροϊόντων - Η διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων διέπεται από τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1069/2009 και αρμόδιες είναι οι κτηνιατρικές υπηρεσίες. Τα αδρανοποιημένα ζωικά υποπροϊόντα θεωρούνται μη επικίνδυνα απόβλητα και περιλαμβάνονται στον κατάλογο ΕΚΑ.
Μελέτη προστασίας δεδομένων πελατών (GDPR) - Στις 25-05-2018 τίθεται σε εφαρμογή ο νέος ευρωπαϊκός κανονισμός προστασίας δεδομένων (GDPR), σύμφωνα με τον οποίο όλες οι επιχειρήσεις με Ευρωπαίους πελάτες (περιλαμβανομένων και των Ελλήνων) θα πρέπει να μπορούν να αποδείξουν, με την αναλογούσα μελέτη προστασίας δεδομένων, ότι συμμορφώνονται με τις νέες απαιτήσεις
Υγρά απόβλητα παραγωγής καλλυντικών - Υπολογισμός χημικά απαιτούμενου οξυγόνου - .Τα υγρά απόβλητα από την παραγωγή καλλυντικών ελέγχονται ως προς τις απαιτήσεις επεξεργασίας μέσα από ειδική μελέτη επεξεργασίας και διάθεσης πριν την σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης.
Συλλογή και μεταφορά αποβλήτων - Η δραστηριότητα συλλογής και μεταφοράς μη επικίνδυνων αποβλήτων ασκείται μετά από την έκδοση της σχετικής άδειας. Η άδεια εκδίδεται μετά από την έγκριση της σχετικής περιβαλλοντικής μελέτης οργάνωσης του δικτύου συλλογής και μεταφοράς.
Ανελκυστήρες προσώπων - .Η λειτουργία παλιών ανελκυστήρων χωρίς στοιχεία νομιμότητας επιτρέπεται μετά από σύνταξη μελέτης - σχεδιων ανελκυστήρα, συντήρησης, πιστοποίησης και έκδοσης βεβαίωσης καταχώρησης στην αρμόδια υπηρεσία.
Ερωτηματολόγιο ΕΟΦ για καλλυντικά - .Ο σχεδιασμός και η λειτουργία ενός εργαστηρίου ή βιομηχανίας καλλυντικών υπάγεται στο πρότυπο GMP Καλής Παρασκευαστικής Πρακτικής και ρυθμίζεται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1223/2009.
Άδεια λειτουργίας catering - Τα catering αδειοδοτούνται ως επαγγελματικά εργαστήρια με προαπαιτούμενη κτηνιατρική άδεια λειτουργίας η οποία συνοδεύεται από πλήρη μελέτη HACCP, σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό 853/2004.